Comfort zone

[ comfort zone ] is een merk gebaseerd op 3 pijlers;

 

SKIN [ is onze focus ]

Ons doorlopende onderzoek heeft als doel de huid te doorgronden, zodat we de beste duurzame resultaten kunnen bieden en de schoonheid & vitaliteit van de huid optimaal kunnen waarborgen.

SCIENCE [ is onze guide ]

In het continue proces van verbetering en streven naar excellentie laten wij ons leiden door de meest geavanceerde medische en wetenschappelijke studies.

SOUL [ is wat ons uniek maakt ]

We hebben niet alleen met de huid te maken, maar met de mens als geheel. Ons doel is om mensen te inspireren en te stimuleren om zo goed mogelijk voor zichzelf zorgen, zowel van binnen als van buiten.

Bekijk hieronder de comfort zone behandelingen.

Aromasoul ritual scrub

Een unieke, vernieuwend ritueel geïnspireerd op de oude tradities van de Oosterse, Mediterrane, Indiase en Arabische culturen. Door de door u persoonlijk gekozen mix van essentiële oliën wordt dit scrub ritueel een weldaad voor geest en lichaam. Na deze behandeling heeft u stralende huid en een ontspannen geest.

50 min. voor €59

 

Reserveer nu

Aromasoul ritual four elements

Een uniek ritueel dat je meeneemt op een reis langs vier verschillende werelden: het exotische Oosten, de warmte van het Middellandse zeegebied, de levendige wereld van India, en de oude culturen van de woestijnstammen, voor een totale, zintuiglijke ervaring. Een reis van kracht, ontdekking, vitaliteit en uiteindelijk een diep gevoel van eenwording.

Elke reis begint met het kiezen van de mix van essentiële oliën:

 

  • Oosters: verzachtend, kalmerend en anti-stress
  • Mediterraan: vocht afdrijvend, verstevigend en energierijk voor een totale welzijnservaring en meer vitaliteit.
  • Indiaas: verzacht en verlicht spierpijnen, stimuleert de circulatie en geeft warmte en energie, voor een gevoel van lichamelijk en emotioneel evenwicht.
  • Arabisch: herstellend en verstevigend voor lichaam, geest en ziel; ideaal als antistressbehandeling.

50 min. voor €69

 

Reserveer nu

Aromasoul scrub & 4 elements ritual

Na de RITUAL SCRUB gaan we verder met de FOUR ELEMENTS. Een weldadige ervaring waarna je volledig herboren bent & klaar voor een nieuwe start!

80 min. voor €89

 

Reserveer nu

Aromasoul body & face ritual

Na de FOUR ELEMENTS vervolgen we deze behandeling met een verzorgende hydraterende facial voor een reiniging, peeling & dag verzorging ter afsluiting.

80 min. voor €89

 

Reserveer nu

Remedy soothing facial

Kalmerende, versterkende gezichtsbehandeling met een exclusief masker, dat roodheid, jeuk en irritatie vermindert. De huid zal veerkrachtig en gekalmeerd aanvoelen en er ook zo uitzien.

Bij deze behandeling zit geen module voor epileren of dergelijke, dit kunt u nog los bijboeken.

25 min. voor €36

50 min. voor €63

 

Reserveer nu

New life new mum

Behandeling voor tijdens en na de zwangerschap, dankzij de verstevigende en voedende werking van de natuurlijke ingrediënten. Verbetert de bloedcirculatie, vermindert oedeem en gaat de vorming van striae tegen. Nu mag mama genieten!

50 min. voor €69

80 min. voor €89

 

Reserveer nu

Tranquillity pro-sleep body ritual

Een ritueel die werkt op drie zintuigen, waardoor de behandeling zorgt voor diepe ontspanning, een betere nachtrust en diepere slaap. De synergie van een unieke samenstelling van etherische oliën, verschillende grepen en het gebruik van zachte brushes brengen lichaam en geest in een rustige, vredige toestand. Uitermate geschikt voor mensen met stress of slaapproblemen.

50 min. voor €69

 

Reserveer nu

Tranquillity pro-sleep body & face ritual

Na het BODY RITUAL vervolgen we deze behandeling met een verzorgende hydraterende facial voor een reiniging, peeling & dag verzorging ter afsluiting.

80 min. voor €89

 

Reserveer nu

Met een 10-badenkaart ontvangt u 10% voordeel op alle behandelingen.