Skip to main content

Bekijk onze comfort zone behandelingen.

[ comfort zone ] is een merk gebaseerd op 3 pijlers;

SKIN [ is onze focus ]

Ons doorlopende onderzoek heeft als doel de huid te doorgronden, zodat we de beste duurzame resultaten kunnen bieden en de schoonheid & vitaliteit van de huid optimaal kunnen waarborgen.

SCIENCE [ is onze guide ]

In het continue proces van verbetering en streven naar excellentie laten wij ons leiden door de meest geavanceerde medische en wetenschappelijke studies.

SOUL [ is wat ons uniek maakt ]

We hebben niet alleen met de huid te maken, maar met de mens als geheel. Ons doel is om mensen te inspireren en te stimuleren om zo goed mogelijk voor zichzelf zorgen, zowel van binnen als van buiten.

Reserveer nu
Spa_One_comfort_zone_aromasoul_ritual_scrub

Aromasoul ritual scrub

Reserveer nu

Een unieke, vernieuwend ritueel geïnspireerd op de oude tradities van de Oosterse, Mediterrane, Indiase en Arabische culturen. Door de door u persoonlijk gekozen mix van essentiële oliën wordt dit scrub ritueel een weldaad voor geest en lichaam. Na deze behandeling heeft u stralende huid en een ontspannen geest.

50 min. voor €59

Spa_One_comfort_zone_aromasoul_scrub_&_4_elements_ritual

Aromasoul scrub & 4 elements ritual

Reserveer nu

Na de RITUAL SCRUB gaan we verder met de FOUR ELEMENTS. Een weldadige ervaring waarna je volledig herboren bent & klaar voor een nieuwe start!

80 min. voor €89

Spa_One_comfort_zone_aromasoul_body_&_face_ritual

Aromasoul body & face ritual

Reserveer nu

Na de FOUR ELEMENTS vervolgen we deze behandeling met een verzorgende hydraterende facial voor een reiniging, peeling & dag verzorging ter afsluiting.

80 min. voor €89

Spa_One_comfort_zone_remedy_soothing_facial

Remedy soothing facial

Reserveer nu

Kalmerende, versterkende gezichtsbehandeling met een exclusief masker, dat roodheid, jeuk en irritatie vermindert. De huid zal veerkrachtig en gekalmeerd aanvoelen en er ook zo uitzien.

25 min. voor €36

50 min. voor €63

Spa_One_comfort_zone_new_life_new_mum

New life new mum

Reserveer nu

Behandeling voor tijdens en na de zwangerschap, dankzij de verstevigende en voedende werking van de natuurlijke ingrediënten. Verbetert de bloedcirculatie, vermindert oedeem en gaat de vorming van striae tegen. Nu mag mama genieten!

50 min. voor €69

80 min. voor €89

Spa_One_comfort_zone_tranquillity_pro_sleep_body_ritual

Tranquillity pro-sleep body ritual

Reserveer nu

Een ritueel die werkt op drie zintuigen, waardoor de behandeling zorgt voor diepe ontspanning, een betere nachtrust en diepere slaap. De synergie van een unieke samenstelling van etherische oliën, verschillende grepen en het gebruik van zachte brushes brengen lichaam en geest in een rustige, vredige toestand. Uitermate geschikt voor mensen met stress of slaapproblemen.

50 min. voor €69

Spa_One_comfort_zone_Tranquillity_pro_sleep_body_&_face_ritual

Tranquillity pro-sleep body & face ritual

Reserveer nu

Na het BODY RITUAL vervolgen we deze behandeling met een verzorgende hydraterende facial voor een reiniging, peeling & dag verzorging ter afsluiting.

80 min. voor €89

Spa_One_aromasoul_ritual_four_elements_2

Aromasoul ritual four elements

Reserveer nu

Een uniek ritueel dat je meeneemt op een reis langs vier verschillende werelden: het exotische Oosten, de warmte van het Middellandse zeegebied, de levendige wereld van India, en de oude culturen van de woestijnstammen, voor een totale, zintuiglijke ervaring. Een reis van kracht, ontdekking, vitaliteit en uiteindelijk een diep gevoel van eenwording.

Elke reis begint met het kiezen van de mix van essentiële oliën:

  • Oosters: verzachtend, kalmerend en anti-stress
  • Mediterraan: vocht afdrijvend, verstevigend en energierijk voor een totale welzijnservaring en meer vitaliteit.
  • Indiaas: verzacht en verlicht spierpijnen, stimuleert de circulatie en geeft warmte en energie, voor een gevoel van lichamelijk en emotioneel evenwicht.
  • Arabisch: herstellend en verstevigend voor lichaam, geest en ziel; ideaal als antistressbehandeling.

50 min. voor €69

Gun een ander ook een heerlijk dagje ontspanning.

Reserveer nu je saunabezoek of een van de vele arrangementen.