Hamam, rasul & klanschalen

Bekijk hier de meeste ‘wereldse’ behandelingen die Spa One rijk is.

Welkom in de wondere wereld van het Oosterse badhuis. Hier vind je eeuwenoude reinigingsrituelen uit het hart van Centraal-Azië. Laat je verwennen en verzorgen met een van deze unieke rituelen.

Reserveer nu
Spa_One_haman_rasul&klankschalen_haman

Ottomaanse Hamam

Reserveer nu

Een uitgebreid scrubritueel op verwarmde marmeren tafels dat met veel water en olijfoliezeep gebeurt. Na de scrub wordt je met schuim van top tot teen ingezeept. Dode huidcellen worden verwijderd, de bloeddoorstroming wordt gestimuleerd en spieren raken ontspannen!

80 min. voor €89

50 min. voor €69

25 min. voor €39

Spa_One_lichaamsbehandelingen_mineral_body_mask_by_piroche

Marokkaanse Hamam

Reserveer nu

De originele Ottomaanse hamam combineert een reiniging door zwarte zeep met een pakking met vulkanische klei. De zwarte zeep bereidt de huid voor op het ontdoen van dode huidcellen met een kese. Hiermee stimuleren we celvernieuwing, bloedcirculatie en het afvoeren van afvalstoffen. Hierna gaan we de huid reinigen en voeden met mineralen door de rijke vulkanische klei. Na de pakking voeden we de huid nog met een body lotion op basis van Argan olie.

80 min. voor €89

Spa_One_haman_rasul&klankschalen_rasul_klankschalen

Delight Honey Hamam

Reserveer nu

Volledige bodyscrub met de traditionele scrubhandschoen om dode huidcellen te verwijderen en afvalstoffen af te voeren. Hierna volgt een voedende massage met pure rauwe bloemenhoning. Honing staat bekend om de voedende eigenschappen voor de huid en ook verbetert het de capaciteit van de huid om essentiele vitamines op te nemen. Ideale behandeling voor een droge huid.

80 min. voor €89

Spa_One_haman_rasul&klankschalen_haman

Turks Koffie Ritueel

Reserveer nu

Gebaseerd op een Turks beautygeheim helpt dit ritueel om de textuur van het lichaam te verstevigen en cellulitis te bestrijden. Door een koffie-scrub stimuleren we vochtafdrijving en wordt de huid steviger.

50 min. voor €69

Spa_One_haman_rasul&klankschalen_rasul_Oriental

Rasul Oriëntal

Reserveer nu

Je smeert je lichaam in met lavamodder terwijl je in de stomende ruimte zit. Deze klei/modder is rijk aan mineralen als magnesium, calcium, ijzer en mangaan. Het zorgt voor een lichte ‘scrub’ en verbeterde doorbloeding van uw huid. Een Rasul is een groepsritueel, je bent dus met meerdere gasten tegelijk.

15 min. voor €15

Spa_one_stoom_ceremonie

Stoom Ceremonie

Reserveer nu

Deze wordt gegeven in het Rasul stoombad. Een geurreis in de milde temperaturen van een stoombad, bij aanvang een zoutscrub met kruiden en soms ook een voedende olie. Ieder seizoen brengt iets anders voor u.

15 min. voor €15

Spa_One_faciliteiten_sauna's

Opgieting / Aufguss

Reserveer nu

In onze buitensauna geven we per dag 6 tot 8 opgietingen, per dag zijn er een aantal collega’s die deze verzorgen. Van mild tot pittig heeft ieder zijn/haar eigen stijl. Dus varieer gerust tot je de saunameester bent tegengekomen die het beste bij jouw matcht!

deze zijn zonder extra kosten

Spa_One_saunas_the_oriental

Rook Ceremonie

Reserveer nu

Deze wordt gegeven in “The Oriental” sauna. Met een kooltje en hars brengt de saunameester je een rustgevende beleving met meerdere geuren, wellicht het beste te vergelijken met een milde opgiet.

15 min. voor €5

Spa_One_haman_rasul&klankschalen_rasul_klankschalen

Klankschalen

Reserveer nu

Klankschalen komen oorspronkelijk uit Tibet om de meditatie te starten of te beëindigen. Het lichaam bestaat voor een groot gedeelte uit water, hierdoor kunnen de trillingen van de schalen veel effect bereiken. Met als resultaat fysieke en mentale ontspanning.

25 min. voor €5

Gun een ander ook een heerlijk dagje ontspanning.

Reserveer nu je saunabezoek of een van de vele arrangementen.