Skip to main content

Hamam, rasul & klanschalen

Bekijk hier de meeste ‘wereldse’ behandelingen die Spa One rijk is.

Welkom in de wondere wereld van het Oosterse badhuis. Hier vind je eeuwenoude reinigingsrituelen uit het hart van Centraal-Azië. Laat je verwennen en verzorgen met een van deze unieke rituelen.

Reserveer nu
Spa_One_haman_rasul&klankschalen_haman

Ottomaanse Hamam

Reserveer nu

Voor dit uitgebreide scrubritueel ga je liggen op een verwarmde marmeren tafel en word je heerlijk behandeld met veel water en olijfoliezeep. Na de scrub word je van top tot teen met schuim ingezeept. Dode huidcellen worden verwijderd, je doorbloeding wordt gestimuleerd en je spieren krijgen de kans zich helemaal te ontspannen.

80 min. voor €89

50 min. voor €69

25 min. voor €39

Spa_One_lichaamsbehandelingen_mineral_body_mask_by_piroche

Marokkaanse Hamam

Reserveer nu

De originele Marokkaanse hamam combineert een reiniging door zwarte zeep met een pakking met vulkanische klei. De zwarte zeep bereidt de huid voor op het ontdoen van dode huidcellen met een kese. Hiermee stimuleren we celvernieuwing, bloedcirculatie en het afvoeren van afvalstoffen. Daarna word je huid gereinigd en gevoed met mineralen uit de rijke vulkanische klei. Na de pakking voeden we je huid met een bodylotion op basis van Argan-olie.

80 min. voor €89

Spa_One_haman_rasul&klankschalen_rasul_klankschalen

Delight Honey Hamam

Reserveer nu

Geniet van een volledige bodyscrub met de traditionele scrubhandschoen. Daarmee verwijderen we dode huidcellen en worden afvalstoffen afgevoerd. Hierna volgt een voedende massage met pure rauwe bloemenhoning, die bekend staat om zijn voedende eigenschappen voor de huid. Daarnaast verbetert de honing de capaciteit van de huid om essentiële vitamines op te nemen. Een ideale behandeling voor het revitaliseren van een droge huid.

80 min. voor €89

Spa_One_haman_rasul&klankschalen_haman

Turks Koffie Ritueel

Reserveer nu

Dit ritueel is gebaseerd op een Turks beauty-geheim. Het helpt om de textuur van je huid te verstevigen en om cellulitis te bestrijden. Met deze koffie-scrub stimuleren we vochtafdrijving en wordt je huid steviger.

50 min. voor €69

Spa_One_haman_rasul&klankschalen_rasul_Oriental

Rasul Oriëntal

Reserveer nu

Neem plaats in een stomende ruimte en smeer jezelf in met een lavamodder, die rijk is aan mineralen als magnesium, calcium, ijzer en mangaan. Dat zorgt voor een lichte scrub en een verbeterde doorbloeding van je huid.

Een rasul is een groepsritueel, dat je met meerdere personen tegelijk ondergaat.

15 min. voor €15

Spa_one_stoom_ceremonie

Stoom Ceremonie

Reserveer nu

Deze wordt gegeven in het Rasul stoombad. Een geurreis in de milde temperaturen van een stoombad, die begint met een kruidige zoutscrub. Daarna smeer je je lichaam in met een voedende olie. Ieder seizoen kun je een andere variant van deze ceremonie verwachten.

15 min. voor €15

Spa_One_faciliteiten_sauna's

Opgieting / Aufguss

In onze buitensauna verzorgen onze ervaren saunameesters iedere dag 6 tot 8 opgietingen. De een biedt je een milde ervaring, de ander houdt van wat pittiger en ieder heeft zijn of haar eigen stijl. Dus probeer een paar opgietingen en ontdek welke saunameester het best bij jou past.

deze zijn zonder extra kosten

Spa_One_saunas_the_oriental

Rook Ceremonie

Reserveer nu

Deze ceremonie vindt plaat in The Oriental sauna. Met een kooltje, hars en meerdere geuren biedt de saunameester je een rustgevende belevenis, die het best te vergelijken is met een milde opgieting.

15 min. voor €5

Spa_One_haman_rasul&klankschalen_rasul_klankschalen

Klankschalen

Reserveer nu

Klankschalen komen oorspronkelijk uit Tibet om de meditatie te starten of te beëindigen. Het lichaam bestaat voor een groot gedeelte uit water, hierdoor kunnen de trillingen van de schalen veel effect bereiken. Met als resultaat fysieke en mentale ontspanning.

25 min. voor €5

Gun een ander ook een heerlijk dagje ontspanning.

Reserveer nu je saunabezoek of een van de vele arrangementen.