Hamam, rasul & klankschalen

Welkom in de wondere wereld van het oosterse badhuis. Hier vind je eeuwenoude reinigingsrituelen uit het hart van Centraal-Azië. Laat je verwennen en verzorgen met een van deze unieke rituelen.

Bekijk hier de 3 meeste ‘wereldse’ behandelingen die SPA ONE rijk is.

Hamam

Een uitgebreid scrubritueel op verwarmde marmeren tafels dat met veel water en olijfoliezeep gebeurt. Na de scrub wordt je met schuim van top tot teen ingezeept waarna een massage volgt door een van onze medewerkers. Dode huidcellen worden verwijderd, de bloeddoorstroming wordt gestimuleerd en spieren raken ontspannen!

80 min. voor €87
50 min. voor €69
25 min. voor €39

 

Reserveer nu

Rasul oriëntaal

Je smeert je lichaam in met lavamodder terwijl je in de stomende ruimte zit. Deze klei/modder is rijk aan mineralen als magnesium, calcium, ijzer en mangaan. Het zorgt voor een lichte ‘scrub’ en verbeterde doorbloeding van uw huid. Een Rasul is een groepsritueel, je bent dus met meerdere gasten tegelijk.

20 min. voor €15

 

Reserveer nu

Klankschalen

Klankschalen komen oorspronkelijk uit Tibet om de meditatie te starten of te beëindigen. Het lichaam bestaat voor een groot gedeelte uit water, hierdoor kunnen de trillingen van de schalen veel effect bereiken. Met als resultaat fysieke en mentale ontspanning.

20 min. voor €4,75

 

Reserveer nu

Met een 10-badenkaart ontvangt u 10% voordeel op alle behandelingen.