Skip to main content

Bekijk hieronder onze Piroche behandelingen.

Piroche

Wilt u niet alleen natuurlijke schoonheid en een uitstekende hoogwaardige cosmeticalijn? Bent u ook op zoek naar biologische verjonging en mentale balans? Gebaseerd op de 5 elementenleer van de Traditionele Chinese Geneeskunde biedt Piroche Cosmétiques u alles onder één dak. 

Deze unieke methode is gericht op het herstel van een verstoord evenwicht van de levensenergie, in combinatie met effectieve natuurlijke cosmetica. Bij Piroche Cosmétiques werken de behandelingen en producten samen, waardoor u na een kuur niet alleen jonger lijkt, maar u ook jonger voelt! Piroche Cosmétiques is een wellness ervaring die alle zintuigen prikkelt… ervaar het zelf en laat u verrassen!

Reserveer nu

Bekijk hieronder de manuele Piroche behandelingen.

Spa_One_piroche_sensation

Sensation

Reserveer nu

De eigen “Signature Treatment” van Piroche gecreëerd met invloeden van de Tui Na massage. Ontdek de sensaties van ontspanning, lichtheid en nieuwe energie. Een uniek holistisch ritueel. Deze zintuigelijke massage begint bij de voeten en voert naar het hoofd waardoor een balancerend effect op het zenuwstelsel ontstaat en het lichaam bevrijdt wordt van de lasten van het dagelijks leven. De Rosalpina stamcellen en Alpen kruiden zorgen voor “Alpine Flair”, ontspanning, nieuwe vitaliteit en welzijn.

80 min. voor €83

Spa_One_piroche_energy_walk

Energy walk on the face

Reserveer nu

Een speciale acupressuur techniek, ontwikkeld door Piroche, om de energie punten op het gezicht te stimuleren. Maak optimaal gebruik van de buitengewone, volledig natuurlijke gezichtsbehandeling op basis van een concentraat van Alpen Rose. De gecombineerde eigenschappen van deze bloem met o.a kamille en calendula, stimuleren de huid vitaliteit, regenereren de huid, ondersteunen en verbeteren de natuurlijke weerstand van de huid. Vanaf de eerste behandeling, zorgt de Energy Walking gezichtsbehandeling voor diep ontspannen functies versterkt door hernieuwde energie en vitaliteit. Verwacht een uitzonderlijk resultaat, een nieuwe beleving van gezichtsverzorging!

50 min. voor €63

Bekijk hieronder de Piroche behandelingen met lymfedrainage.

Spa_One_piroche_wellness_bodydrainage

Wellness bodydrainage

Reserveer nu

De behandeling heeft een diepe, ontspannende en reinigende werking. Met deze behandeling houd je als het ware grote schoonmaak in het lichaam. De energiebalans wordt hersteld en de afvoer van afvalstoffen, vochtophopingen, vetophopingen en verklevingen (kristalvorming) wordt gestimuleerd, waardoor de cellen worden geactiveerd en je meer energie krijgt en eventuele lichamelijke klachten kunnen verminderen. Voor het meest optimale effect adviseren wij ook een sport massage te boeken.

80 min. voor €83

Spa_One_spa_detox_firm_

Spa detox firm & tight

Reserveer nu

Het echte ontgiftingsritueel, ideaal om weer in vorm te komen! Een gedeeltelijke bodydrainage in combinatie met de verwarmde algen scrubpakking ondersteunt het verwijderen van afvalstoffen, zorgt voor een gladdere huid en een strakkere vorm. Voor het meest optimale effect adviseren wij ook een sport massage te boeken.

80 min. voor €83

Spa_One_piroche_relax_your_back

Relax your back

Reserveer nu

Pure ontspanning en het losmaken van spieren en weefsels van de rug. Essentiële oliën helpen de spieren te ontspannen, terwijl een verwarmde algenpakking de huid voorziet van voedingsstoffen. Als afsluiter nog een korte ontspannende massage met de recovering balm! Optimale ontspanning en bevrijding van de afvalstoffen.

50 min. voor €63

Spa_One_piroche_bio-energtic_facial

Bio-Energetic facial

Reserveer nu

De gezichtsbehandeling begint met een energetische opening op de rug door de energiepunten van de organen te prikkelen en te openen. Dit geeft ontspanning en versterkt de opname van de actieve werkstoffen. Door middel van face cupping, bindweefselmassage en lymfedrainage worden vocht- en toxine ophopingen op een milde wijze afgevoerd. U ervaart algehele ontspanning, een rustige goed doorbloede en strakkere huid.

80 min. voor €83

Spa_One_piroche_bio-energtic_facial

Energetic mini face lift

Reserveer nu

Dit is een korte maar krachtige behandeling met de lymphodrainer en manuele stimulatie van de acupunctuurpunten en debijbehorende producten en essentiële oliën. Met deze behandeling kunnen wij een prachtig liftend effect en een stralend uiterlijk aan de huid geven. Ook kunt u deze heel goed combineren met bijvoorbeeld de bodydrainage.

50 min. voor €63

Gun een ander ook een heerlijk dagje ontspanning.

Reserveer nu je saunabezoek of een van de vele arrangementen.