Skip to main content

Vuurloop

Wat is vuurlopen?

Vuurlopen is op blote voeten over een tapijt gloeiend hete kolen van ongeveer 4 meter lang en 2 meter breed. Deze unieke levenservaring dat ervoor zorgt dat je jezelf beter zal leren kennen en je zelfvertrouwen doet laten groeien.

De gedachte achter de vuurloop

Onbewust wordt wat we doen en wie we zijn, gedicteerd vanuit onze angsten diep in ons. Angsten waar we onszelf niet van bewust zijn, bepalen ons doen en laten en beperken ons in het nemen van beslissingen. Vuurlopen gaat nu net over jouw angst te overwinnen die dan op zijn beurt moet aantonen dat angsten ons eigenlijk alleen maar beperken in onze persoonlijke groei. Van daaruit wordt er een kracht ontwikkeld om nieuwe bewegingen te maken, om nieuwe stappen te zetten, om risico’s te nemen. Er wordt zelfvertrouwen ontwikkeld. Vuurloop kan zodoende een mooie aanzet zijn om echte verandering door te voeren in je persoonlijke ontwikkeling.

“Wie ooit letterlijk door het vuur gegaan is, weet pas wat hij aankan en beseft bij problemen dat hij ooit voor hetere vuren stond.”

Waarom over hete kolen van 800° ?

Vuurlopen is zo oud als de mens zelf en wordt nog altijd actief beleefd, waar ook ter wereld. Bij SPA ONE wordt deze sessie begeleid door externe ervaren “fire-walk-instructors”. Zij leidden reeds honderden mensen met succes over het vuurtapijt…

Dit is een ervaring die nooit meer wordt vergeten. Telkens als je voor moeilijke beslissingen staat denk je terug aan de kracht die je toen zelf ontwikkeld had om de schijnbaar onmogelijke opdracht van het vuurlopen tot een goed einde te brengen.

Dit is geen magie, trucje of attractie. Het is een oefening die je zal uitdagen echt te ervaren wat wholeness is. Wanneer je zover bent om de stap te zetten, zal je ontdekken dat je nog nooit zo bewust bent geweest van wat je aan het doen bent.

De voorbereidingen hebben niets te maken met hypnose of trance. Integendeel, het opent je ogen, het confronteert je met je eigen kunnen. Je ontdoet je ego en je leer jouw ‘deeper self’ echt te vertrouwen.

Wanneer?

Door het jaar heen heeft SpaOne een paar avonden waarop de vuurloop ceremonie wordt gedaan. In 2023 is dit nog zaterdag 7 oktober om 19:00.
Alles samen duurt er 2,5 – 3 uur en vind het plaats in de avonduren, reserveren is verplicht (nu al mogelijk via info@spaone.nl)

Deelname aan deze unieke beleving is mogelijk voor 79 euro per persoon, met een voordeel van 10% voor gasten met een 10-badenkaart.

Gun een ander ook een heerlijk dagje ontspanning.

Reserveer nu je saunabezoek of een van de vele arrangementen.