Skip to main content

Vacature medewerk(st)er spa | saunameester
[ fulltime & parttime ]

 

Waarvoor zoeken we?
SpaOne is een wellnessresort in het hogere segment op basis van moderne faciliteiten, duurzame installaties, beperking in aantal gasten en de goede keuken. Het resort laat de gasten genieten van een totaalbeleving die ongekend is voor sauna’s in Nederland met alle respect voor de traditionele saunagang.

Wie zoeken we?
Als saunameester ben je het aanspreekpunt voor onze gasten op het sauna-plein. Je verzorgt samen met de collega’s diverse opgietingen, klankbelevingen, ceremonies en rituelen gedurende de dag.
Tussendoor verricht je lichte schoonmaakwerkzaamheden, zoals het bijvullen van douchegel en scrubzout en het droogtrekken van de vloeren. Met een goed oog voor detail meldt je eventuele actiepunten bij receptie of technische dienst.

Ervaring met het geven van een opgieting is fijn, andere rituelen en belevingen kunnen door trainingen worden toegevoegd aan je repertoire.

Setting
SpaOne ligt in het buitengebied tussen Oosterhout en Breda, omgeven voor weilanden en bossen. Daarbij zijn we 7 dagen per week geopend en zijn werktijden tussen 07:00-23:00.

Takenpakket

  • informeren van gasten
  • verzorgen van opgietingen & rituelen
  • lichte schoonmaakwerkzaamheden

SpaOne streeft naar een hoge service en betrokkenheid om de verwachtingen van haar bezoekers waar te maken of liever nog te overtreffen. Ben jij daarvoor de juiste toevoeging aan het team, reageer dan nu!

Bij interesse graag cv met foto naar werken@spaone.nl

(Op acquisitie voorstellen gaan we niet in)

solliciteer nu