Skip to main content

OP VAKANTIE BIJ
SPA ONE!

Kom je vakantie vieren bij de leukste en mooiste sauna van Oosterhout en ver daarbuiten. Want waarom zou je ver vliegen of urenlang in de auto zitten als je je totaalontspanning ook heerlijk in eigen land kunt ervaren? Spa One geeft je een genietgarantie zonder verre vliegvakantie.

BOEK NU

Sauna’s

Relaxen

Culinair genieten

Afkoelen

Heerlijk afkoelen

Wat is er lekkerder om op een zomerse dag heerlijk af te koelen in een van onze koud water dompelbaden of onder een koude stortdouche te stappen? Dat doet je lichaam en geest altijd al goed na een ontspannende saunagang en op een warme zomerdag is dat natuurlijk helemaal verfrissend.

SPA_ONE_zomer_campagne_heerlijk_afkoelen
SPA_ONE_gratis_cadeautje
SPA_ONE_zomer_campagne_kom_tot_rust

Kom helemaal tot rust

Kom bijvoorbeeld genieten in het groen van onze ruim aangelegde tuin. Installeer je op een van de heerlijke ligbedden, geniet van een ijskoud drankje en een weldadig hapje in de zon (of in de schaduw van een parasol). Neem een verfrissende duik in ons zwembad, ontspan in een van de bubbelbaden en kom helemaal tot rust in de natuurlijke omgeving van ons state-of-the-art wellnessresort.

Gratis cadeautje!

Wil je nog meer kunnen genieten van je zomervakantie bij Spa One? Laat dan je mailadres achter en je ontvangt bij je volgende bezoek een GRATIS hamamdoek of bodywash van ons.

*actie is niet geldig bij een 4 uur entree