Reserveren
Behandelingen
Arrangementen

Vuurloop

Wat is vuurlopen?

Vuurlopen is met blote voeten over een tapijt gloeiend hete kolen lopen van ongeveer 4 meter lang en 2 meter breed. Deze unieke levenservaring zorgt ervoor dat je jezelf beter zal leren kennen en je zelfvertrouwen groeit.

De gedachte achter de vuurloop

Onbewust wordt wat we doen en wie we zijn, gedicteerd vanuit onze angsten diep in ons. Angsten waar we onszelf (nog) niet bewust van zijn, bepalen wat we doen en laten. Ze beperken ons in het nemen van beslissingen.

Vuurlopen gaat over het overwinnen van jouw angst die op zijn beurt aantonen dat angsten ons alleen maar beperken in onze persoonlijke groei. Van daaruit wordt er een kracht ontwikkeld om nieuwe bewegingen te maken, om nieuwe stappen te zetten en om risico’s te nemen. Er wordt zelfvertrouwen ontwikkeld. Een vuurloop kan zodoende een mooie aanzet zijn om echte verandering door te voeren in je persoonlijke ontwikkeling.

“Wie ooit letterlijk door het vuur gegaan is, weet pas wat hij aan kan en beseft bij problemen dat hij ooit voor hetere vuren stond.”

Waarom over hete kolen van 800°?

Vuurlopen is zo oud als de mens zelf en wordt nog altijd actief beleefd, waar ook ter wereld. Bij Spa One wordt deze sessie begeleid door externe ervaren “fire-walk-instructors”. Zij leidden reeds honderden mensen met succes over het vuurtapijt.

Dit is een ervaring die je nooit meer vergeet. Telkens als je voor moeilijke beslissingen staat denk je terug aan de kracht die je toen zelf ontwikkelde om de 'onmogelijke' opdracht van het vuurlopen tot een goed einde te brengen.

Dit is geen magie, trucje of attractie. Het is een oefening die je zal uitdagen echt te ervaren wat wholeness is. Wanneer je zover bent om de stap te zetten, zal je ontdekken dat je nog nooit zo bewust bent geweest van wat je aan het doen bent.

De voorbereidingen hebben niets te maken met hypnose of trance. Integendeel, het opent je ogen, confronteert je met je eigen kunnen. Je ontdoet je ego en je leert jouw ‘deeper self’ echt te vertrouwen.

Wanneer?

Door het jaar heen heeft Spa One een paar avonden waarop de vuurloop ceremonie wordt gedaan. In 2024 zal dit op zaterdag 21 september en 16 november in de avond plaats vinden. Alles samen duurt ongeveer 3 uur. Een reservering is verplicht, dat kan door te mailen naar info@spaone.nl

Deelnemen aan deze unieke beleving is mogelijk voor 84 euro p.p.
Met je 10-badenkaart ontvang je nog een voordeel van 10% korting.

Gun een ander ook een heerlijk dagje ontspanning.
Reserveer nu je saunabezoek of een van de vele arrangementen.