Reserveren
Behandelingen
Arrangementen

Overnachten

Relax & geniet met een geweldig verblijf
Voor iedereen die net iets verder weg woont, meerdere dagen van Spa One wil genieten of behoefte heeft aan een overnachting naast hun spa bezoek, hebben wij een selectie gemaakt voor overnachtingen in de buurt die wij zeker de moeite waard vinden.
Bergvliet Bosvilla
Oosterhout
|
€€€€

Deze bosvilla’s zijn geschikt voor 4 / 8 / 12 personen en liggen op hetzelfde landgoed als de Spa. Je rolt na alle ontspanning zo je bed in!

Boutique Hotel Het Scheepshuys
Breda
|
€€€

Op 8 km afstand van Spa One vind je Boutique Hotel Het Scheepshuys. Het hotel aan de rand van het centrum in een prachtig oud pand met mooie sfeervolle details en leuke vintage meubels. Persoonlijke service staat hoog in het vaandel. We hebben 12 kamers, onderverdeeld in een-, twee- en driepersoonskamers, dus voor ieder wat wils. Ontbijten kan in onze mooie, lichte serre en als het zonnetje schijnt kun je heerlijk genieten in de binnentuin.

Het centrum ligt op loopafstand en we verhuren ook fietsen. Parkeren kan gratis op ons parkeerterrein. Samen met Spa One zorgen we dat je helemaal uitgerust weer naar huis gaat.

Munnickenheide
Terheijden
|

In het buitengebied van Terheijden, voorheen een boerderij, nu een plek om te overnachten op diverse manieren; een luxe kamer, een ‘pod’ of met je eigen tentje op het gras.

Gr8 Hotel
Oosterhout
|
€€

Direct aan de snelweg A27 vind je Gr8 (lees: Great) Hotel Oosterhout, op 10 km afstand gelegen van Spa One. Het hotel biedt geweldige kwaliteit voor een uitstekende prijs en parkeren is gratis inclusief oplaadpunten voor auto’s en fietsen. De hotelkamers zijn modern ingericht en voorzien van een flatscreen TV, comfortabel bed en badkamer met een heerlijke regendouche. Gr8 Hotels vindt het van belang dat gasten zich op hun gemak voelen tijdens een verblijf. In samenwerking met Spa One bieden we je een Gr8 Stay met ultieme ontspanning!

Boetiekhotel Ons Oude Raadhuis
Hooge Zwaluwe
|
€€

Op 15 minuten rijden van Spa One ligt Boetiekhotel Ons Oude Raadhuis te Hooge Zwaluwe. De omgeving en het gebouw ademt sfeer en rust, heel fijn na een dagje wellness. U verblijft in een historisch, monumentaal en zeer modern en luxe gebouw.

Wij bieden 8 verschillende type kamers. Van een appartement met kookgelegenheid, kleinere kamers van 15m2 tot grote suites van 45m2, ieder met een eigen sfeer. Ontbijten kan in de authentieke raadzaal met hoge glas en lood ramen.

Onze missie is goed en lokaal genieten en dit kan zeker in combinatie met een wellness arrangement van Spa One.

Luxe boshuis
Oosterhout
|
€€€

Je hebt keuze uit 3 vakantiehuizen op Landgoed Bergvliet: Betonnen Boshuis, Houten Boshuis of het Stalen Boshuis.

B&B Villa BBB
Oosterhout
|
€€

Een ruim opgezette villa, voorzien van alle gemakken en luxe, met zes geweldige themasuites.

Gun een ander
ook een heerlijk
dagje ontspanning.
Reserveer nu
je saunabezoek of
een van de vele arrangementen.