Reserveren
Behandelingen
Arrangementen

Over ons

Disconnect to connect
Onze wereld is veranderd, verandert en gaat nog meer veranderen. We staan altijd aan, krijgen honderduizenden prikkels per dag op ons afgevuurd en onze hersenen staan standaard in een survival modus. Vanuit onze evolutie zijn we niet gemaakt om continu een hoog stressniveau te hebben. Disconnecten is essentieel voor well-being.
Weer één met je natuur. Daar waar we vroeger één waren met de natuur, waar we onze zintuigen prikkelden en optimaal benutten. Daar zou je moeten kunnen zijn. Daar waar je één bent met de natuur, de energie én jezelf. Spa One is die plek waar je terug komt in je zijn, waar je aardt, waar de energie terugstroomt zoals het vanuit de bron ooit bedoeld is. Be One.
4.7

Met een gemiddelde van 4,7 op basis van 1.463 reviews, is Spa One de best beoordeelde sauna op Google.

11

In Spa One vind je een sauna voor elke smaak, met in totaal 11 verschillende varianten.

4000

Bij Spa One geniet je van 4000 m2 aan pure wellness.

344

Met maar liefst 344 zonnepanelen draagt Spa One actief bij aan groene energieopwekking.

Be one met pure positieve energie. Prikkel je fijnste zintuigen; ruik, proef en zie one. Voel de serene rust, hoor de stilte, ervaar de ontspanning in elke vezel en cel van je lijf. Voel je vrij en onbevangen. Je bent daar waar alles één wordt. Waar even niets hoeft en de  tijd stil staat. Al is het maar voor heel  even. Waar je bent? Bij Spa One.

Wellness made for you

Visie

Visie

Visie

Visie

Visie

Visie

Visie

Visie

Onze visie
Bij Spa One geloven we in de kracht van verbinding: de verbinding met de natuur, met jezelf en met pure positieve energie. In een wereld die constant in beweging is en waar prikkels ons overspoelen, biedt Spa One een oase van rust en sereniteit. Onze visie is gebaseerd op het besef dat we als mens geëvolueerd zijn om in harmonie te zijn met onze omgeving, en dat het essentieel is om te kunnen ontsnappen aan de voortdurende stress van het moderne leven. We streven er naar om een unieke ervaring te bieden waarin mensen zich kunnen onderdompelen in een wereld van rust, ontspanning en innerlijke balans.

One for Nature

Zo’n enorm complex kost veel energie. Omdat we de natuur net zo belangrijk vinden als één zijn met je natuur, wekken wij onze eigen energie.

Dat doen we met zo’n 350 zonnepanelen op het dak en verwarmen we het pand met pellet kachels. Het gebouw werd duurzaam gebouwd en extra geïsoleerd. Dat doen we voor onszelf, maar ook omdat het belangrijk is om duurzaam bezig te zijn. Wij streven naar een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0 te hebben.

Gun een ander
ook een heerlijk
dagje ontspanning.
Reserveer nu
je saunabezoek of
een van de vele arrangementen.