Reserveren
Behandelingen
Arrangementen
Huisregels

Huisregels

Vandaag staat volledig in het teken van rust en ontspanning. We streven naar een perfecte beleving voor iedereen. We willen je daarom vriendelijk verzoeken om je aan de volgende afspraken te houden tijdens jouw bezoek.

1. Stilte is essentieel bij het optimaal genieten van een saunaronde. Neem in rust en stilte plaats in een van onze faciliteiten.

2. Ga je van bad of cabine wisselen? Of begin je een nieuwe saunaronde? Neem je tijd om af te spoelen onder de douche, zo ga je lekker fris de ronde in.

3. Gebruik je handdoek bij het plaats nemen in de saunacabine. Vergeet niet om ook je voeten op de handdoek te plaatsen.

4. Niks is zo lekker om je in te wikkelen in een badjas. Dat vragen we je te doen als je plaats neemt in het restaurant, het terras of in een van de rustruimtes. Buiten deze ruimtes is een badjas niet verplicht, maar het dragen van slippers wel.  

5. Intiem gedrag is niet toegestaan. Bij ons tonen we liefde verbaal.  

6. Veiligheid staat voorop, laat daarom je glaswerk netjes achter in het droge gedeelte van ons resort.

7. Wij zorgen voor heerlijk eten en drinken. Daar stoppen we veel liefde in. Het nuttigen van eigen consumptie is daarom niet toegestaan. Een waterflesje is wél toegestaan.

8. Stay hydrated! Neem een waterflesje mee, want goed drinken is ontzettend belangrijk tijdens je bezoek.

9. We vragen je goed op te letten met het drinken van een alcoholisch drankje. Sauna’s en alcohol gaan namelijk niet goed samen. Wij letten graag met je mee op!

10. Gebruik van verdovende middelen is niet toegestaan.

11. De bedjes en stoelen zijn voor iedereen, wel zo netjes om je handdoek dus mee te nemen.  

12. We streven naar een rustige omgeving over het gehele resort. Laat daarom je tas achter in de kleedruimte of maak gebruik van onze lockers.

13. Een dag in het teken van rust, is een dag zonder apparatuur. Laat je telefoon, tablet of andere apparaten veilig achter in een locker. Een E-reader zonder camera is wél toegestaan. Wil je toch gebruik maken van jouw device? Dan kan dat alleen bij de receptie en de library.

14. Berg al je waardevolle spullen op in een locker. SPA ONE is echter niet aansprakelijk bij eventuele vermissing of diefstal van deze waardevolle voorwerpen.

15. Jong geleerd is oud gedaan. Echter hanteren wij wel een minimumleeftijd voor de jongere bezoekers. Vanaf 14 tot 18 jaar ben je welkom onder begeleiding van een ouder of voogd.

16. The naked truth? Wij zijn geen fan van badkleding in de sauna, deze zijn daarom niet toegestaan.

17. Wat valt vandaag bij ons niet onder verzorging? Persoonlijke verzorging zoals scheren, tandenpoetsen of het verven van je haar. Gelukkig is daar thuis alle ruimte voor!

18. Wij vinden privacy ontzettend belangrijk. Er zijn alleen camera’s te vinden in ruimte waar je gekleed bent. Cameratoezicht is voor veiligheid van jou en voor onze medewerkers.

19. Annuleren van behandelingen is mogelijk volgens de richtlijnen van de algemene  voorwaarden.

Alle afspraken zijn gemaakt om te zorgen voor een geweldige wellness beleving. Ontzettend bedankt voor het na streven van deze afspraken en geniet van je beleving.

Bij het niet naleven van ons bezoekersbeleid hebben wij het recht je toegang te ontzeggen of na volledige betaling alsnog te verwijderen.