Reserveren
Behandelingen
Arrangementen

Behandelingen

Become one with nature
Maak je wellness ervaring compleet met een van onze heerlijke behandelingen. Sluit je ogen en kom volledig terug in je zijn. Er is een ruim aanbod aan heerlijke massages, lichaams- en beautybehandelingen. Ook bieden wij wereldse behandelingen aan zoals hamam, rasul en klankschaalceremonies.
We bieden de meeste behandelingen aan in verschillende 'reistijden'. Zo kun je vaak kiezen uit 25, 50 of zelfs 80 minuten.

Bekijk onze behandelingen

En reserveer meteen jouw favoriet.
Zwanger?
Ben je zwanger? Van harte gefeliciteerd! We willen je vragen om goed op te letten met het boeken van een behandeling. Sommige behandelingen zijn namelijk niet geschikt voor tijdens een zwangerschap. Twijfel je over de geschiktheid van een bepaalde behandeling? Stuur ons dan een bericht. Een van onze ervaren medewerkers helpt je  graag bij het maken van een goede keuze.

Wellness for body & mind

Wellness for body & mind

Wellness for body & mind

Wellness for body & mind

Wellness for body
& mind

Uniek in ‘wellness-land’ is de aandacht binnen Spa One voor je mentale ontspanning. Naast het fysieke genot (en de positieve lichamelijke effecten van saunagang niet te vergeten) ku je bij Spa One mentaal ontspannen met een virtuele zen-master. Mindfulness expert Lesley neemt je mee in een reis naar mentale ontspanning. Dit alles in een prachtige prikkelarme ruimte met ergonomische stoelen voor een gezonde en ontspannen houding. Onze mindfulness-sessies zijn voor iedereen toegankelijk, daarmee laagdrempelig, echter een beleving in mindful ontspannen.

Gun een ander
ook een heerlijk
dagje ontspanning.
Reserveer nu je
saunabezoek
of een van de vele arrangementen.