Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=mRRUTszBWog

Gun jezelf een

ontspannende rustgevende luxe speciale behandeling.

Become one with nature.

Gun jezelf eens een heerlijke massage of beautybehandeling om je wellnessdag compleet te maken. Op deze pagina vind je informatie over de meest uiteenlopende behandelingen die ons team voor je in petto heeft. Ga je voor een ontspannende massage, een hamamritueel, of toch voor een heerlijke hot & cold stone massage? Behandelingen zijn er in verschillende tijdseenheden, maar van de meeste sessies mag je 50 en/of 80 minuten lang heerlijk genieten.

Zwanger?
Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Let je dan wel goed op met het boeken van een behandeling? Sommige behandelingen zijn namelijk niet geschikt voor je tijdens je zwangerschap. Twijfel je of je een bepaalde behandeling wel kunt doen op dit moment? Stuur ons een bericht en een van onze ervaren medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Bekijk onze behandelingen.

En reserveer meteen jouw favoriet.

Massages

Gun jezelf een heerlijke massage.

Hamam, Rasul & klankschalen

Ontdek deze unieke rituelen.

Gezichtsbehandelingen

Een heerlijk verwenmoment.

Lichaamsbehandelingen

Pure verwennerij voor je lichaam.

Pedicure

Verwen je voeten.

Zwangerschap behandelingen

Bekijk onze zwangerschap behandelingen.

Wellness for Cancer™

Geselecteerde huidverzorging en massage tijdens of na een medische behandeling.

Wellness for body & mind.

Uniek in ‘wellness-land’ is de aandacht binnen Spa One voor uw mentale ontspanning. Naast het fysieke genot (en de positieve lichamelijke effecten van saunagang niet te vergeten) kunt u bij Spa One mentaal ontspannen met een virtuele zen-master. Mindfulness expert Lesley neemt u mee in een reis naar mentale ontspanning. Dit alles in een prachtige prikkelarme ruimte met ergonomische stoelen voor een gezonde en ontspannen houding. Onze mindfulness-sessies zijn voor iedereen toegankelijk, daarmee laagdrempelig, echter een beleving in mindful ontspannen.

Gun een ander ook een heerlijk dagje ontspanning.

Reserveer nu je saunabezoek of een van de vele arrangementen.