Skip to main content

Ontdek ons unieke aanbod aan
weldadige gezichtsbehandelingen.

Gezichtsbehandelingen

Wil je niet alleen natuurlijke schoonheid en een uitstekende hoogwaardige cosmeticalijn? Ben je ook op zoek naar biologische verjonging en een mentale balans? Gebaseerd op de 5 elementenleer van de Traditionele Chinese Geneeskunde biedt Piroche Cosmétiques je alles onder één dak.

Naast traditionele behandelingen bieden we drie speciale behandelingen. Zo heb je de keuze uit twee gezichtsbehandelingen met cupping en met producten van het merk Piroche. Vanuit [comfort zone] is er nog een behandeling met kalmerende producten voor de gevoelige huid of tijdens bijvoorbeeld zwangerschap.

Reserveer nu
Spa_One_gezichtbehandelingen_facial_express

Facial express

Reserveer nu

Huidanalyse, reinigen, peelen & dagverzorging.

25 min. voor €36

Spa_One_gezichtbehandelingen_aromasoul_ritual_four_elements

Facial comfort

Reserveer nu

Huidanalyse, reinigen, peelen, serum, masker, massage & dagverzorging.g.

50 min. voor €63
+ module naar keuze

Spa_One_gezichtbehandelingen_aromasoul_scrub_4_elements_ritual

Facial ultimate

Reserveer nu

Huidanalyse, reinigen, peelen, serum, luxe masker, massage & dagverzorging

80 min. voor €83
+ 2 modules naar keuze

Spa_One_energy_walk_on_the_face_2

Bio-Energetic Facial
Piroche [cupping] 

Reserveer nu

Deze gezichtsbehandeling begint met een energetische opening op de rug door de energiepunten van de organen te prikkelen. Dit geeft ontspanning en versterkt de opname van de actieve werkstoffen. Door middel van face cupping, bindweefselmassage en lymfedrainage worden vocht- en toxine ophopingen op een milde wijze afgevoerd. Na deze behandeling ervaar je algehele ontspanning, een rustige, goed doorbloede en strakkere huid.

80 min. voor €83

Spa_One_energy_walk_on_the_face

Energetic Mini Face Lift
Piroche [cupping] 

Reserveer nu

Dit is een korte en krachtige behandeling met de lymphodrainer die je een manuele stimulatie van de acupunctuurpunten biedt. Mede dankzij de bijbehorende producten en essentiële oliën een weldadige ervaring; je huid krijgt een prachtig liftend effect en een stralend uiterlijk. Deze behandeling is zeer goed te combineren met bijvoorbeeld de bodydrainage.

50 min. voor €63

Spa_One_comfort_zone_remedy_soothing_facial

Remedy Soothing Facial
[comfort zone]

Reserveer nu

Deze kalmerende en versterkende gezichtsbehandeling is een genot voor je gezicht. Je krijgt een exclusief masker, dat roodheid, jeuk en irritatie vermindert. Na de behandeling is je huid veerkrachtiger en gekalmeerd. En dat zul je niet alleen voelen, maar ook zien.

Wil je deze behandeling aanvullen met bijvoorbeeld een module voor epileren of iets dergelijks? Dat kan natuurlijk. Vraag naar de mogelijkheden.

50 min. voor €63

25 min. voor €36 (excl. masker)

Modules ter uitbereiding van je behandeling

[alleen van toepassing indien modules vernoemd worden in de behandeling]

dieptereiniging | epileren | decolleté massage | hoofdhuid massage | handscrub | voetscrub | paraffine handpakking | verf wimpers | verf wenkbrauwen | harsen bovenlip | harsen kin

Gun een ander ook een heerlijk dagje ontspanning.

Reserveer nu je saunabezoek of een van de vele arrangementen.