Gezichtsbehandelingen

Wilt u niet alleen natuurlijke schoonheid en een uitstekende hoogwaardige cosmeticalijn? Bent u ook op zoek naar biologische verjonging en mentale balans? Gebaseerd op de 5 elementenleer van de Traditionele Chinese Geneeskunde biedt Piroche Cosmétiques u alles onder één dak.

Alleen bij de ‘Energetic Mini Face Lift’ wordt ook gebruik gemaakt van de lymphodrainer, alle andere gezichtsbehandelingen zijn manuele behandelingen.

Ontdek ons unieke aanbod aan fijne gezichtsbehandelingen.

Facial express

Huidanalyse, reinigen, peelen & dagverzorging.

25 min. voor €36

 

Reserveer nu

Facial comfort

Huidanalyse, reinigen, peelen, serum, masker, massage & dagverzorging.

50 min. voor €63
+ module naar keuze

 

Reserveer nu

Facial ultimate

Huidanalyse, reinigen, peelen, serum, luxe masker, massage & dagverzorging

80 min. voor €79
+ 2 modules naar keuze

 

Reserveer nu

Met een 10-badenkaart ontvangt u 10% voordeel op alle behandelingen.

Energetic mini face lift

by Piroche

Dit is een korte maar krachtige behandeling met de lymphodrainer en manuele stimulatie van de acupunctuurpunten en debijbehorende producten en essentiële oliën. Met deze behandeling kunnen wij een prachtig liftend effect en een stralend uiterlijk aan de huid geven. Ook kunt u deze heel goed combineren met bijvoorbeeld de bodydrainage.

50 min. voor €63

 

Reserveer nu

Energy walk on the face

by Piroche

Een speciale acupressuur techniek, ontwikkeld door Piroche, om de energie punten op het gezicht te stimuleren. Maak optimaal gebruik van de buitengewone, volledig natuurlijke gezichtsbehandeling op basis van een concentraat van Alpen Rose. De gecombineerde eigenschappen van deze bloem met o.a. kamille en calendula, stimuleren de huid vitaliteit, regenereren de huid, ondersteunen en verbeteren de natuurlijke weerstand van de huid. Vanaf de eerste behandeling, zorgt de Energy Walking gezichtsbehandeling voor diep ontspannen functies versterkt door hernieuwde energie en vitaliteit. Verwacht een uitzonderlijk resultaat, een nieuwe beleving van gezichtsverzorging!

50 min. voor €63

 

Reserveer nu

Bio-Energetic facial

by Piroche

De gezichtsbehandeling begint met een energetische opening op de rug door de energiepunten van de organen te prikkelen en te openen. Dit geeft ontspanning en versterkt de opname van de actieve werkstoffen. Door middel van face cupping, bindweefselmassage en lymfedrainage worden vocht- en toxine ophopingen op een milde wijze afgevoerd. U ervaart algehele ontspanning, een rustige goed doorbloede en strakkere huid.

80 min. voor €83

 

Reserveer nu

Modules ter uitbereiding van uw behandeling

[ alleen van toepassing indien modules vernoemd worden in de behandeling ]

dieptereiniging | epileren | decolleté massage | hoofdhuid massage | handscrub | voetscrub | paraffine handpakking | verf wimpers | verf wenkbrauwe | harsen bovenlip | harsen kin