Kom volledig tot ontspanning
met een van onze lichaamsbehandelingen.

Lichaamsbehandelingen

In de beauty vleugel van SPA ONE kun je genieten van heerlijke lichaamsbehandelingen. Van een heerlijke scrub tot een body mask. Allemaal een verrijking aan je dag wellness.

Reserveer nu

Piroche

Spa_One_lichaamsbehandelingen_ritueel_combinatie

Wellness Bodydrainage
[ cupping ]

Reserveer nu

De behandeling heeft een diepe, ontspannende en reinigende werking. Met deze behandeling houd je als het ware grote schoonmaak in het lichaam. De energiebalans wordt hersteld en de afvoer van afvalstoffen, vochtophopingen, vetophopingen en verklevingen (kristalvorming) wordt gestimuleerd, waardoor de cellen worden geactiveerd en je meer energie krijgt en eventuele lichamelijke klachten kunnen verminderen. Voor het meest optimale effect adviseren we ook een sport massage te boeken.

80 min. voor €83

Spa_One_lichaamsbehandelingen_mineral_body_mask_by_piroche

Relax Your Back [ cupping ] 

Reserveer nu

Dit is een korte maar krachtige behandeling met de lymphodrainer en manuele stimulatie van de acupunctuurpunten en de bijbehorende producten en essentiële oliën. Met deze behandeling kunnen wij een prachtig liftend effect en een stralend uiterlijk aan de huid geven.

50 min. voor €63

Spa_One_lichaamsbehandelingen_algae_mud_scurb_detox_by_piroche

Algae Mud Detox Scrub

Reserveer nu

Deze behandeling is een combinatie van scrub en algenpakking in 1. Deze detox heeft een huid verbeterend effect; anti-cellulite en ontgiftend. (Vanwege algen niet bij zwangerschap of schildklier-problemen)

45 min. voor €59

Mineral body mask
by Piroche

Reserveer nu

Het elixer van de natuur – klei – bevat de belangrijkste componenten van de aardkorst en speelt een belangrijke rol voor al het leven op aarde. Deze lichaamsmaskers zorgen voor een diepe vochtregulatie en een bijdrage van waardevolle voedingsstoffen voor de huid. Deze behandeling begint met een body peeling en is er in 4 varianten;

  • Cydonia (reinigend, rijk aan calcium en silicium)
  • Tilia (verstevigend, rijk aan natrium, magnesium en kalium)
  • Rosa (beschermend, voor de gevoelige huid met olie van de Damascus roos)
  • Vulcanus (vochtregulerend, rijk aan zwavel, salie en vitamine E)

45 min. voor €59

[ comfort zone ]

Spa_One_comfort_zone_aromasoul_scrub_&_4_elements_ritual

Aromasoul Ritual Scrub

Reserveer nu

Een unieke, vernieuwend ritueel geïnspireerd op de oude tradities van de Oosterse, Mediterrane, Indiase en Arabische culturen. Door de door u persoonlijk gekozen mix van essentiële oliën wordt dit scrub ritueel een weldaad voor geest en lichaam. Na deze behandeling heeft u stralende huid en een ontspannen geest.

50 min. voor €59

Spa_One_comfort_zone_aromasoul_body_&_face_ritual

Aromasoul Body & Face Ritual

Reserveer nu

Een unieke, vernieuwend ritueel geïnspireerd op de oude tradities van de Oosterse, Mediterrane, Indiase en Arabische culturen. Door de door u persoonlijk gekozen mix van essentiële oliën wordt dit scrub ritueel een weldaad voor geest en lichaam. Daarna volgt een verzorgende facial voor een reiniging, peeling & dag verzorging ter afsluiting.

80 min. voor €83

Spa_One_comfort_zone_tranquillity_pro_sleep_body_ritual

Tranquillity Pro-Sleep Body & Face Ritual

Reserveer nu

Dit ritueel werkt op drie zintuigen, waardoor de behandeling zorgt voor diepe ontspanning, een betere nachtrust en diepere slaap. De synergie van een unieke samenstelling van etherische oliën, verschillende grepen en het gebruik van zachte brushes brengen lichaam en geest in een rustige, vredige toestand. Uitermate geschikt voor mensen met stress of slaapproblemen. Daarna volgt een hydraterende facial voor een reiniging, peeling & dag verzorging ter afsluiting.

80 min. voor €83

Gun een ander ook een heerlijk dagje ontspanning.

Reserveer nu je saunabezoek of een van de vele arrangementen.