Skip to main content

Kom volledig tot ontspanning
met een van onze lichaamsbehandelingen.

Lichaamsbehandelingen

In de beauty vleugel van SPA ONE kun je genieten van weldadige lichaamsbehandelingen. Van een heerlijke scrub tot een body mask. Allemaal verrijking van je wellnessdag.

Reserveer nu

Piroche

Spa_One_lichaamsbehandelingen_ritueel_combinatie

Wellness Bodydrainage
[cupping]

Reserveer nu

Deze behandeling heeft een diepe, ontspannende en reinigende werking. Hiermee hou je als het ware een grote schoonmaak in je lichaam. De energiebalans wordt hersteld en de afvoer van afvalstoffen, vocht- en/of vetophopingen en verklevingen (kristalvorming) wordt gestimuleerd. Daardoor worden je cellen geactiveerd, krijg je meer energie en kunnen eventuele eventuele lichamelijke klachten verminderen. Voor een optimaal effect adviseren we om je lichaam ook te trakteren op een sportmassage.

80 min. voor €83

Spa_One_lichaamsbehandelingen_mineral_body_mask_by_piroche

Relax Your Back [cupping] 

Reserveer nu

Dit is een korte maar krachtige behandeling met de lymphodrainer en een manuele stimulatie van de acupunctuurpunten. Mede dankzij de bijbehorende producten en essentiële oliën geeft deze behandeling je huid prachtig liftend effect en een stralend uiterlijk.

50 min. voor €63

Spa_One_lichaamsbehandelingen_algae_mud_scurb_detox_by_piroche

Algae Mud Detox Scrub & Wrap

Reserveer nu

Deze behandeling is een combinatie van scrub en algenpakking in één. Deze detox heeft een huid verbeterend effect; anti-cellulite en ontgiftend. (Vanwege het gebruik van algen is deze behandeling niet geschikt bij zwangerschap of schildklierproblemen.)

45 min. voor €59

[ comfort zone ]

Spa_One_comfort_zone_aromasoul_scrub_&_4_elements_ritual

Aromasoul Ritual Scrub

Reserveer nu

Een uniek, vernieuwend ritueel geïnspireerd op de oude tradities van de Oosterse, Mediterrane, Indiase en Arabische culturen. Kies zelf een mix van essentiële oliën en laat dit scrubritueel een weldaad voor lichaam en geest zijn. Na deze behandeling geniet je van stralende huid en een ontspannen geest.

50 min. voor €59

Spa_One_comfort_zone_aromasoul_body_&_face_ritual

Aromasoul Body & Face Ritual

Reserveer nu

Net als de Ritual scrub is ook het Body & Face Ritual een unieke ervaring. Ook dit ritueel is geïnspireerd op de oude tradities van de Oosterse, Mediterrane, Indiase en Arabische culturen. Kies zelf een mix van essentiële oliën om dit scrubritueel tot een grote weldaad te maken voor lichaam en geest. Ter afsluiting volgt een verzorgende facial voor een reiniging, peeling en dagverzorging.

80 min. voor €83

Spa_One_comfort_zone_tranquillity_pro_sleep_body_ritual

Tranquillity Pro-Sleep Body & Face Ritual

Reserveer nu

Dit ritueel werkt op drie van je zintuigen en zorgt voor een diepe ontspanning, een betere nachtrust en een diepere slaap. De synergie van een unieke samenstelling van etherische oliën, verschillende grepen en het gebruik van zachte brushes brengen je lichaam en je geest in een rustige, vredige toestand. Mede daarom is dit ritueel uitermate geschikt voor mensen met stress of slaapproblemen. Afsluitend volgt een hydraterende facial voor een reiniging, peeling & dagverzorging.

80 min. voor €83

Gun een ander ook een heerlijk dagje ontspanning.

Reserveer nu je saunabezoek of een van de vele arrangementen.