Skip to main content

Kom volledig tot ontspanning
met een van onze lichaamsbehandelingen.

Lichaamsbehandelingen

In de beauty vleugel van SPA ONE kun je genieten van weldadige lichaamsbehandelingen. Van een heerlijke scrub tot een body mask. Allemaal verrijking van je wellnessdag.

Reserveer nu

[ comfort zone ]

Spa_One_comfort_zone_aromasoul_body_&_face_ritual

Aromasoul Body & Face Ritual

Reserveer nu

Een uniek, vernieuwend ritueel geïnspireerd op de oude tradities van de Oosterse, Mediterrane, Indiase en Arabische culturen. Door de door u persoonlijk gekozen mix van essentiële oliën wordt dit scrubritueel een weldaad voor geest en lichaam. Daarna volgt een verzorgende facial met een reiniging, peeling & dagverzorging ter afsluiting.

80 min. voor €89

Spa_One_comfort_zone_aromasoul_scrub_&_4_elements_ritual

Aromasoul Ritual Scrub

Reserveer nu

Deze behandeling evenaart de gemoedstoestand van onze hersenen als we in slaap zijn, waardoor een gevoel van diepe rust, een evenwichtige geest en hernieuwde energie ervaren wordt. De ideale behandeling bij stress en slapeloosheid. De synergie van een unieke aromasoul-olie, Ayurvedische & Sea Malay technieken in combinatie met het gebruik van zachte borstels. Geniet en ontspan van deze heerlijke lichaamsbehandeling.

50 min. voor €69

Spa_One_comfort_zone_tranquillity_pro_sleep_body_ritual

Tranquillity Pro-Sleep Body & Face Ritual

Reserveer nu

Dit ritueel werkt op drie zintuigen, waardoor de behandeling zorgt voor diepe ontspanning, een betere nachtrust en diepere slaap. De synergie van een unieke samenstelling van etherische oliën, verschillende grepen en het gebruik van zachte brushes brengen lichaam en geest in een rustige, vredige toestand. Uitermate geschikt voor mensen met stress of slaapproblemen. Daarna volgt een hydraterende facial met een reiniging, peeling & dagverzorging ter afsluiting.

80 min. voor €89

Spa_One_lichaamsbehandelingen_scrub_sweet_savoury

Tranquility Body Scrub

Reserveer nu

Suikerscrub met rijke oliën van amarant en amandel die zorgt voor een vernieuwde huid na de scrub, waarbij herstel en vernieuwing centraal staan.

50 min. voor €69

Piroche

Spa_One_lichaamsbehandelingen_ritueel_combinatie

Wellness Bodydrainage [cupping]

Reserveer nu

Deze behandeling heeft een diepe, ontspannende en reinigende werking. Hiermee houd je als het ware grote schoonmaak in het lichaam. De energiebalans wordt hersteld en de afvoer van afvalstoffen, vochtophopingen, vetophopingen en verklevingen (kristalvorming) wordt gestimuleerd, waardoor de cellen worden geactiveerd en je meer energie krijgt en eventuele lichamelijke klachten kunnen verminderen. Voor het meest optimale effect adviseren wij ook een sportmassage te boeken.

80 min. voor €89

Spa_One_lichaamsbehandelingen_mineral_body_mask_by_piroche

Relax Your Back [cupping] 

Reserveer nu

Pure ontspanning en het losmaken van spieren en weefsels van de rug. Essentiële oliën helpen de spieren te ontspannen, terwijl een verwarmde algenpakking de huid voorziet van voedingsstoffen. Als afsluiter nog een korte ontspannende massage met de recovering balm! Optimale ontspanning en bevrijding van de afvalstoffen.

50 min. voor €69

Gun een ander ook een heerlijk dagje ontspanning.

Reserveer nu je saunabezoek of een van de vele arrangementen.