Skip to main content

Bekijk hieronder ons
unieke aanbod aan massages.

Massages

Gun jezelf een heerlijke massage. Hier vertellen we je over de uiteenlopende massages die Spa One je biedt. Ga je bijvoorbeeld voor een ontspannende massage, een klankbad, of toch voor een heerlijke hot & cold stone massage?

Reserveer nu
Spa_One_ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Reserveer nu

Deze klassieke behandeling is ontspannend voor lichaam en geest en heeft een kalmerende werking. Er wordt vooral gebruik gemaakt van strijkingen over de spieren.

80 min. voor €89

50 min. voor €69

25 min. voor €36

Spa_One_Zweedse_klassiek

Zweedse klassieke massage

Reserveer nu

Zweeds klassiek noemen wij de tussenvorm van sport & ontspanning. Intens waar nodig, maar ook heerlijk tot rust komen tijdens deze heerlijke behandeling.

80 min. voor €94

50 min. voor €74

25 min. voor €39

Spa_One_sport_massage

Sportmassage

Reserveer nu

Deze massage zorgt voor een verhoogde doorbloeding, waardoor afvalstoffen uit de spieren sneller afgevoerd kunnen worden en voedingsstoffen beter opgenomen worden.

80 min. voor €99

50 min. voor €74

25 min. voor €39

Spa_One_behandelingen_massage_Himalaya zoutsteen massage & scrub

Himalaya zoutsteen massage & scrub

Reserveer nu

Een ontspannend ritueel waarbij we eerst de huid masseren en opwarmen met warme Himalaya zoutstenen. Hierna scrubben we alle dode huidcellen eraf met een combinatie van Himalaya zout en een rijke huidolie. Na het douchen voelt de huid nog lang zijdezacht aan! Bij de behandeling van 80 minuten word je na het douchen ook nog gemasseerd met verzorgende en verstevigende crèmes van de body strategist-lijn!

80 min. voor €94

50 min. voor €74

Spa_One_body_sound_balance_2

Tibetan Sound Massage

Reserveer nu

Een individuele klankmassage in combinatie met aromatische oliën maken van deze behandeling een bijzondere ervaring. Het revitaliseert lichaam, geest en ziel. Je lichaam raakt weer in balans met hernieuwde energie of diepe ontspanning, dat ligt aan je eigen ‘state of mind’ voorafgaand aan de behandeling.

80 min. voor €94

50 min. voor €74

Spa_One_recharge_yourself

Recharge yourself massage

Reserveer nu

Deze energetische massage, afgeleid van de Indiase Ayurvedische traditie, herstelt de innerlijke energie. Op het ritme van intense technieken, percussiebewegingen en diepe wrijvingen – uitgevoerd met een basis van kostbare houtoliën – krijgen en geest hun essentiële vitaliteit.

80 min. voor €94

50 min. voor €74

Spa_One_Indian_head_2

Indian head massage

Reserveer nu

Een heerlijke massage zoals deze in India gegeven wordt om hoofd, nek en schouders te ontspannen. Deze bijzondere massage bevordert de nachtrust en zorgt dat stress afneemt.

25 min. voor €36

Spa_One_hot&cold_stone_massage_2

Hot & cold stone massage

Reserveer nu

Bij Hot en/of Cold wordt afwisselend gebruik gemaakt van warme en koude basaltstenen, voor een zeer aangenaam en rustgevend effect en vernieuwde energie.

80 min. voor €94

50 min. voor €74

Spa_One_behandelingen_massage_bamboe_massage

Bamboemassage

Reserveer nu

Een massage waarbij we zowel met de handen als met bamboe stokken masseren. Deze massage is wat steviger dan een ontspanningsmassage, dus dit is wel voor mensen die graag wat steviger gemasseerd worden. Uiteraard kunnen we de intensiteit van de massage altijd wat aanpassen aan je wensen!

80 min. voor €94

50 min. voor €74

Spa_One_zwangerschapmassage

Zwangerschapsmassage

Reserveer nu

In de zware periode rond een zwangerschap is het prettig om af en toe even tot rust te komen. Zeker wanneer je in de eerste maanden door blijft werken. Tijdens deze massage verminderen we de druk op diverse gewrichten met ontspannende technieken. Je lichaam heeft zo de mogelijkheid om te herstellen van de inspanning die het tijdens de zwangerschap moet leveren. (zie ook onze andere zwangerschapsbehandelingen)

80 min. voor €94

50 min. voor €74

Gun een ander ook een heerlijk dagje ontspanning.

Reserveer nu je saunabezoek of een van de vele arrangementen.