Skip to main content

Bekijk hieronder ons
unieke aanbod aan massages.

Massages

Gun jezelf een heerlijke massage. Hier vertellen we je over de uiteenlopende massages die Spa One je biedt. Ga je bijvoorbeeld voor een ontspannende massage, een klankbad, of toch voor een heerlijke hot & cold stone massage?

Reserveer nu
Spa_One_ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Reserveer nu

Deze massage ontspant je lichaam en je geest en heeft een kalmerende werking.

80 min. voor €83

50 min. voor €63

25 min. voor €33

Spa_One_Zweedse_klassiek

Zweedse klassiek

Reserveer nu

Zweeds klassiek. Zo noemen wij deze tussenvorm die balanceert tussen een sportmassage en een ontspanningsmassage. Soms intens, soms heerlijk rustgevend, altijd weldadig!

80 min. voor €86

50 min. voor €66

25 min. voor €36

Spa_One_sport_massage

Sportmassage

Reserveer nu

Deze massage zorgt voor een verhoogde doorbloeding. Daardoor worden afvalstoffen uit je spieren sneller afgevoerd en worden voedingsstoffen beter opgenomen.

80 min. voor €87

50 min. voor €67

25 min. voor €37

Spa_One_recharge_yourself

Recharge yourself

Reserveer nu

Deze energetische massage is afgeleid van de Indiase Ayurveda-traditie en wordt uitgevoerd met bijzondere houtoliën. Op het ritme van intense technieken, met percussiebewegingen en middels diepe wrijvingen herstellen lichaam en geest hun essentiële vitaliteit.

80 min. voor €87

50 min. voor €67

Spa_One_Indian_head_2

Indian head

Reserveer nu

Een heerlijke, uit India afkomstige, massage die zorgt voor een totale ontspanning van je hoofd, nek en schouders. Deze Indian head bevordert de nachtrust en zorgt voor stressreductie.

25 min. voor €33

Spa_One_hot&cold_stone_massage_2

Hot & cold stone massage

Reserveer nu

Door afwisselend gebruik te maken van hete en koud basaltstenen ervaart je lichaam een aangenaam en rustgevend effect en krijg je vernieuwde energie. Uiteraard is alleen een hot stone massage ook een mogelijkheid.

80 min. voor €87

50 min. voor €67

Spa_One_relax_your_back_by_piroche

Relax your back
by Piroche [ cupping ]

Reserveer nu

Ervaar een totale ontspanning terwijl de spieren en weefsels in je rug worden losgemaakt. Essentiële oliën helpen je spieren te ontspannen, terwijl een verwarmde algenpakking je huid voorziet van voedingsstoffen. Als afsluiter krijg je nog een korte ontspannende massage met recovering balm. Zo ervaar je een optimale ontspanning en bevrijd je je lichaam van afvalstoffen.

50 min. voor €63

Spa_One_body_sound_balance_2

Tibetan Sound Massage [niet in duo]

Reserveer nu

Een individuele klankmassage met aromatische oliën. Dat maakt van deze behandeling een bijzondere ervaring, die je lichaam, geest en ziel revitaliseert. Je lichaam komt weer in balans en – afhankelijk van je state of mind voorafgaand aan de behandeling – voel je hernieuwde energie of juist een diepe ontspanning.

80 min. voor €87

50 min. voor €67

Spa_One_zwangerschapmassage

Zwangerschapsmassage

Reserveer nu

Je zwangerschap kan een flinke belasting op je lichaam betekenen. Daarom is het prettig om af en toe helemaal tot rust te komen, zeker in de eerste maanden waarin je waarschijnlijk nog werkt. Middels ontspannende technieken verminderen we tijdens deze massage de druk op diverse gewrichten. Zo kan je lichaam zich herstellen van de inspanning die het moet leveren tijdens je zwangerschap.

80 min. voor €86

50 min. voor €66

Gun een ander ook een heerlijk dagje ontspanning.

Reserveer nu je saunabezoek of een van de vele arrangementen.