Bekijk hieronder ons
unieke aanbod aan massages.

Massages

Gun jezelf een heerlijke massage. Hier vertellen we je over de uiteenlopende massages die Spa One je biedt. Ga je bijvoorbeeld voor een ontspannende massage, een klankbad, of toch voor een heerlijke hot- & cold stone massage?

Reserveer nu
Spa_One_ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Reserveer nu

Ontspannend voor lichaam en geest en heeft een kalmerende werking.

80 min. voor €83

50 min. voor €63

25 min. voor €33

Spa_One_Zweedse_klassiek

Zweedse klassiek

Reserveer nu

Zweeds klassiek noemen wij de tussenvorm van sport & ontspanning. Intens waar nodig, maar ook heerlijk tot rust komen tijdens deze heerlijke behandeling.

80 min. voor €86

50 min. voor €66

25 min. voor €36

Spa_One_sport_massage

Sportmassage

Reserveer nu

Deze massage zorgt voor een verhoogde doorbloeding, waardoor afvalstoffen uit de spieren sneller afgevoerd kunnen worden en voedingsstoffen beter opgenomen worden.

80 min. voor €87

50 min. voor €67

25 min. voor €37

Spa_One_recharge_yourself

Recharge yourself

Reserveer nu

Deze energetische massage, afgeleid van de Indiase Ayurvedische traditie, herstelt de innerlijke energie. Op het ritme van intense technieken, percussiebewegingen en diepe wrijvingen – uitgevoerd met een basis van kostbare houtoliën – herstellen lichaam en geest hun essentiële vitaliteit.

80 min. voor €87

50 min. voor €67

Spa_One_Indian_head_2

Indian head

Reserveer nu

Een heerlijke massage zoals deze in India gegeven wordt om hoofd, nek en schouders te ontspannen. Deze bijzondere massage bevordert de nachtrust en zorgt dat stress afneemt.

25 min. voor €33

Spa_One_hot&cold_stone_massage_2

Hot & cold stone message

Reserveer nu

Bij Hot&Cold wordt afwisselend gebruik gemaakt van warme en koude basaltstenen, voor een zeer aangenaam en rustgevend effect en vernieuwde energie. Er kan ook een keuze worden gemaakt voor alleen hot stone.

80 min. voor €87

50 min. voor €67

Spa_One_relax_your_back_by_piroche

Relax your back
by Piroche [ cupping ]

Reserveer nu

Pure ontspanning en het losmaken van spieren en weefsels van de rug. Essentiële oliën helpen de spieren te ontspannen, terwijl een verwarmde algenpakking de huid voorziet van voedingsstoffen. Als afsluiter nog een korte ontspannende massage met de recovering balm! Optimale ontspanning en bevrijding van de afvalstoffen.

50 min. voor €63

Spa_One_body_sound_balance_2

Tibetan Sound Massage [binnenkort beschikbaar]

Reserveer nu

Een individuele klankmassage in combinatie met aromatische oliën maken van deze behandeling een bijzondere ervaring. Het revitaliseert lichaam, geest en ziel. Je lichaam raakt weer in balans met hernieuwde energie of diepe ontspanning, dat ligt aan je eigen ‘state of mind’ voorafgaand aan de behandeling

80 min. voor €87

50 min. voor €67

Spa_One_zwangerschapmassage

Zwangerschapsmassage

Reserveer nu

In de zware periode rond een zwangerschap is het prettig om af en toe even tot rust te komen. Zeker, wanneer je in de eerste maanden door blijft werken. Tijdens deze massage verminderen we de druk op diverse gewrichten met ontspannende technieken. Je lichaam heeft zo de mogelijkheid om te herstellen van de inspanning die het tijdens de zwangerschap moet leveren.

80 min. voor €86

50 min. voor €66

Gun een ander ook een heerlijk dagje ontspanning.

Reserveer nu je saunabezoek of een van de vele arrangementen.