Wellness for Cancer™

Comfort & Care

Team SpaOne is speciaal getraind en gecertificeerd door [comfort zone] en Wellness for Cancer™ om onze gasten te behandelen die getroffen zijn door kanker. In de behandelingen staan hierbij COMFORT & CARE op de belangrijkste plaats.

Geselecteerde huidverzorging en massage helpen ‘beauty reloaded’ gasten, tijdens of na een medische behandeling, die geconfronteerd worden met huidreactie, angsten, stress, vermoeidheid en slaapproblemen. Tijdens de behandeling werken wij met een level of touch, een lichte massagedruk waardoor u zich heerlijk kunt ontspannen. Warmte, geuren, producten, uw zit- of ligpositie, eventueel medicijngebruik, gevoelige huid, alle facetten nemen wij mee zodat u echt kunt ontspannen en heerlijk kan genieten.

Spa_One_piroche_sensation

Beauty reloaded pro-sleep body treatment

Reserveer nu

De behandeling evenaart de gemoedstoestand van onze hersenen als we in slaap zijn, waardoor een gevoel van diepe rust, een evenwichtige geest en hernieuwde energie ervaren wordt. De ideale behandeling bij stress en slapeloosheid. De synergie van een unieke aromasoul olie, Ayurvedische en Indonesische Sea Malay technieken in combinatie met het gebruik van zachte borstels. Geniet en ontspan van deze heerlijk lichaamsbehandeling.

50 min. voor €69

Spa_One_comfort_zone_aromasoul_ritual_four_elements

Beauty reloaded pro-sleep face treatment 

Reserveer nu

[comfort zone] welkomstritueel, oppervlaktereiniging, delicate touch massage, remedy peel-off mask, detox touch voetmassage, afsluitend met Remedy dag- of nachtverzorging

50 min. voor €69

Spa_One_become_one

Beauty reloaded pro-sleep body & face treatment

Reserveer nu

Combinatie van bovenstaande body & face behandelingen, de ultieme regeneratie.

100 min. voor €119

Gun een ander ook een heerlijk dagje ontspanning.

Reserveer nu je saunabezoek of een van de vele arrangementen.