Skip to main content

Wellness for Cancer™

Comfort & Care

Team SPA ONE is speciaal getraind en gecertificeerd door [ comfort zone ] en Wellness for Cancer™ om onze gasten te behandelen die getroffen zijn door kanker. In deze behandelingen zijn COMFORT & CARE de voornaamste aandachtspunten.

Tijdens de behandeling werken wij met de ‘level of touch ‘-methode, de massagedruk wordt per behandeling en gast aangepast, zodat deze altijd een behandeling ontspannend karakter heeft.

Spa_One_piroche_sensation

Beauty reloaded pro-sleep body treatment

Reserveer nu

De behandeling evenaart de gemoedstoestand van onze hersenen als we in slaap zijn, waardoor een gevoel van diepe rust, een evenwichtige geest en hernieuwde energie ervaren wordt. De ideale behandeling bij stress en slapeloosheid. De synergie van een unieke aromasoul -olie, Ayurvedische & Sea Malay technieken in combinatie met het gebruik van zachte borstels. Geniet en ontspan door deze heerlijke lichaamsbehandeling.

50 min. voor €74

Spa_One_comfort_zone_aromasoul_ritual_four_elements

Beauty reloaded pro-sleep face treatment 

Reserveer nu

[comfort zone] Welkomstritueel, oppervlaktereiniging, delicate touch massage, remedy peel-off mask, detox touch voetmassage, met afsluitend een Remedy dag- of nachtverzorging.

50 min. voor €74

Spa_One_become_one

Beauty reloaded pro-sleep body & face treatment

Reserveer nu

Combinatie van hiernaast genoemde body & face behandelingen, de ultieme regeneratie.

100 min. voor €124

Gun een ander ook een heerlijk dagje ontspanning.

Reserveer nu je saunabezoek of een van de vele arrangementen.