Skip to main content

Wellness for Cancer™

Comfort & Care

Team SPA ONE is speciaal getraind en gecertificeerd door [comfort zone] en Wellness for Cancer ™ om gasten te behandelen die getroffen zijn door kanker. In deze behandelingen staan Comfort & Care op de eerste plaats.

Geselecteerde huidverzorging en massage helpen ‘beauty reloaded’ gasten, tijdens of na een medische behandeling, die geconfronteerd worden met huidreactie, angsten, stress, vermoeidheid en slaapproblemen. Tijdens de behandeling werken wij met een level of touch, een lichte massagedruk waardoor je je heerlijk kunt ontspannen. Warme, geuren, producten, je zit- of ligpositie, eventueel medicijngebruik en gevoelige huis, alle facetten nemen we mee. Alles om ervoor te zorgen dat je je echt kunt ontspannen en heerlijk kunt genieten.

Spa_One_piroche_sensation

Beauty reloaded pro-sleep body treatment

Reserveer nu

Deze behandeling evenaart de gemoedstoestand van onze hersenen als we slapen. Daardoor ervaar je een gevoel van diepe rust, een evenwichtige geest en hernieuwde energie. De ideale behandeling bij stress en slapeloosheid. Ervaard de synergie van een unieke aromasoul-olie, Ayurvedische en Indonesische Sea Malay technieken in combinatie met het gebruik van zachte borstels. Geniet en ontspan van deze heerlijke lichaamsbehandeling.

50 min. voor €69

Spa_One_comfort_zone_aromasoul_ritual_four_elements

Beauty reloaded pro-sleep face treatment 

Reserveer nu

[comfort zone] welkomstritueel, oppervlaktereiniging, delicate touch massage, remedy peel-off mask, detox touch voetmassage, met afsluitend een Remedy dag- of nachtverzorging.

50 min. voor €69

Spa_One_become_one

Beauty reloaded pro-sleep body & face treatment

Reserveer nu

Een combinatie van beide body & face behandelingen, voor de ultieme regeneratie.

100 min. voor €119

Gun een ander ook een heerlijk dagje ontspanning.

Reserveer nu je saunabezoek of een van de vele arrangementen.