Skip to main content

Bekijk hieronder ons unieke aanbod aan zwangerschapsbehandelingen.

Kun je naar de sauna als je zwanger bent?

Als je zwanger bent kun je naar de sauna gaan, als je dat voor je zwangerschap ook regelmatig deed. Veel vrouwen hebben tijdens hun zwangerschap last van het vasthouden van vocht. Een bijkomend voordeel van de sauna is dat je eenvoudig overtollig vocht verliest. Ben je nog nooit naar de sauna geweest? Dan raden wij je aan om je bezoek aan de sauna uit te stellen tot na je zwangerschap. Dan heb je ook iets fijns om naar uit te kijken: een complete dag heerlijk relaxen.

Spa_One_zwangerschap_1
Spa_One_zwangerschap_2

De eerste 3 maanden…

Waar moet je nu precies rekening mee houden? In de eerste drie maanden is het onverstandig om naar de sauna te gaan. Je kindje is zich dan nog volop aan het ontwikkelen. Ook wanneer je een regelmatige saunaganger bent raden wij een bezoek af in de eerste drie maanden. Het is altijd belangrijk om goed naar je eigen lichaam te luisteren, voel je je toch niet goed? Trek dan direct aan de bel!

Na eerste 3 maanden…

Na de eerste drie maanden kun je een bezoek aan de sauna brengen. Ga niet op het hoogste bankje zitten, maar neem plaats op één van de lagere bankjes omdat de temperatuur daar lager is. Het is verstandig om niet meer dan 10 minuten in de sauna te blijven zitten. Tijdens de zwangerschap heeft je lichaam meer moeite om zich aan de omgevingstemperatuur aan te passen, neem daarom na je rondje sauna extra veel rust.

Spa_One_zwangerschap_3
Spa_One_zwangerschap_4

De laatste 6 weken…

De laatste zes weken is het onverstandig om in een dompelbad te gaan zitten. Je zou al ontsluiting kunnen hebben en je hebt dan iets meer kans op een infectie. Het is dan ook niet verstandig om gebruik te maken van andere baden waarin je gaat zitten, zwemmen of drijven. Om af te koelen kun je het best gebruik maken van een koude douche of een koudwaterslang.

Wat kan ik niet gebruiken?

De Infraroodsauna mag je niet gebruiken tijdens je zwangerschap. De straling van de infraroodlampen kan schadelijk zijn voor de baby. Let daarnaast op met het boeken van een massage of andere behandeling. Bepaalde drukpunten en crèmes zijn uit den boze tijdens je zwangerschap (bijvoorbeeld een algenpakking of de recharge-massage met drukpunten).

Spa_One_zwangerschap_5
Spa_One_lichaamsbehandelingen_scrub_exotic_island

New life new mum

Reserveer nu

Behandeling voor tijdens en na de zwangerschap. Dankzij de verstevigende en voedende werking van de natuurlijke ingrediënten verbetert het de bloedcirculatie, vermindert oedeem en gaat de vorming van striae tegen. Nu mag mama genieten!

50 min. bestaat uit een scrub, body mask, hoofdmassage en d-age cream ter afsluiting

80 min. bestaat uit bovenstaande aangevuld met een heerlijke massage

50 min. voor €69

80 min. voor €89

Spa_One_zwangerschap_massage

Zwangerschapsmassage

Reserveer nu

In de zware periode rond een zwangerschap is het prettig om af en toe even tot rust te komen. Zeker wanneer je in de eerste maanden door blijft werken. Tijdens deze massage verminderen we de druk op diverse gewrichten met ontspannende technieken. Je lichaam heeft zo de mogelijkheid om te herstellen van de inspanning die het tijdens de zwangerschap moet leveren.

50 min. voor €74

80 min. voor €94

Spa_One_zwangerschap_remedy_soothing_facial

Remedy soothing facial

Reserveer nu

Kalmerende, versterkende gezichtsbehandeling met bij de variant van 50 minuten ook een exclusief masker, dat roodheid, jeuk en irritatie vermindert. De huid zal veerkrachtig en gekalmeerd aanvoelen en er ook zo uitzien. Ideale behandeling voor de gevoelige huid of bij een zwangerschap.

25 min. voor €39

50 min. voor €74

Gun een ander ook een heerlijk dagje ontspanning.

Reserveer nu je saunabezoek of een van de vele arrangementen.