Skip to main content

Onze faciliteiten

Wellness zoals wellness bedoeld is.

Tijdens je saunadag wil je helemaal tot rust komen. En wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij als herboren naar buiten stapt na je bezoek aan Spa One.

Dat doen we natuurlijk met onze sauna’s, zwembaden en bubbelbaden. Maar je kunt ook genieten van een weldadige behandeling, een heerlijk hapje of drankje, of een lekker loungemoment in onze rustruimtes. Gun jezelf wat voorpret en lees hier wat je allemaal te wachten staat.

Reserveer nu
Spa_One_faciliteiten_sauna's

Onze sauna’s

Zin om goed te zweten in een klassieke Zweedse of Finse sauna van 90 oC? Wil je lekker lui in een lounge-sauna van 40 oC? Je luchtwegen losmaken in een stoomcabine of met infraroodlicht je gewrichten en spieren een opkikker geven? Spa One biedt het je allemaal. En meer. Zo kun jij je lichaam en je geest helemaal tot rust laten komen.

Bekijk alles
Spa_One_faciliteiten_baden

Onze baden

Zwem lekker van binnen naar buiten in ons grote zwembad, dobber doelloos rond bij onze Four Seasons Waterfall, of blijf drijven in onze Dead Sea Experience. Ervaar het gevoel van wellness dat water je geeft.

Bekijk alles
Spa_One_faciliteiten_restaurant

Ons restaurant

Van zoveel wellness-genot krijg je natuurlijk trek. In ons restaurant geniet je gewoon verder, van een lekkere lunch, een lichte maaltijd of een smakelijke snack. Installeer je bij onze openhaard met een magazine en een verse thee of lig lekker languit in een lounge-bed op ons terras met een verfrissende smoothie in je hand.

Bekijk alles
Spa_One_faciliteiten_tuin

Onze tuin

Het is heerlijk toeven in onze tuin midden in het groen. Om lekker af te koelen na een saunaronde, te genieten van het zonnetje of lekker een boek te lezen onder het genot van een hapje of drankje. Als dat niet rustgevend is…

Bekijk alles
Spa_One_faciliteiten_rustruimtes

Onze rustruimtes

Heeft je lichaam hard gewerkt tijdens een weldadige saunaronde? Koel af en relax in een van onze rustruimtes. Lees lekker een boek in onze library, geniet van de buitenlucht in onze heerlijke tuin of kies een comfortabel bed en doe een dutje.

Bekijk alles

Gun een ander ook een heerlijk
dagje ontspanning.