Relax & geniet met een geweldig verblijf.

OVERNACHTEN ?

Voor mensen die net iets verder weg wonen of meerdere dagen van de Spa willen genieten hebben we in de buurt gekeken naar leuke opties om te overnachten.

Bergvliet Bosvilla

Oosterhout – €€€€

Deze bosvilla’s zijn geschikt voor 4 / 8 / 12 personen en liggen op hetzelfde landgoed als de Spa. Je rolt na alle ontspanning zo je bed in!

Hotel de Korenbeurs

Made – €€€

Traditie en trend in kwaliteit en veelzijdigheid! De Korenbeurs biedt vele opties en arrangementen met bedrijven in de omgeving.

Munnickenheide

Terheijden – €

In het buitengebied van Terheijden, voorheen een boerderij, nu een plek om te overnachten op diverse manieren; een luxe kamer, een ‘pod’ of met je eigen tentje op het gras.

Gr8 Hotel

Oosterhout – €€

Aan de rand van Oosterhout, direct aan de snelweg (A27) vind je dit hotel.

Hotel Nassau

Breda – €€€€

In het centrum van Breda vind je hotel Nassau, een hotelbelevenis op katholieke bodem waar vroeger sober werd geleefd en nu een prachtig contrast is ontstaan met de luxueuze services en faciliteiten.

Boutique Hotel Het Scheepshuys

Breda – €€€

Op 8 km afstand van Spa One vind je Boutique Hotel Het Scheepshuys. Het hotel aan de rand van het centrum in een prachtig oud pand met mooie sfeervolle details en leuke vintage meubels. Persoonlijke service staat hoog in het vaandel. We hebben 12 kamers, onderverdeeld in een-, twee- en driepersoonskamers, dus voor ieder wat wils. Ontbijten kan in onze mooie, lichte serre en als het zonnetje schijnt kun je heerlijk genieten in de binnentuin.

Het centrum ligt op loopafstand en ook hebben we fietsen in de verhuur. Parkeren kan gratis op ons parkeerterrein. Samen met Spa One zorgen we dat je helemaal uitgerust weer naar huis gaat.